management

Second Love Food helpt duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren als trekker en in co- creatie met andere organisaties. Daarnaast is SLF altijd voor consultancy beschikbaar voor het ontwikkelen van projectplannen en adviesopdrachten.

markt & partners

Second Love Food concepten passen organisatorisch in bestaande infrastructuur van mkb- producenten, groothandels en de agri-foodindustrie. Second Love Food ontwikkelt verschillende afzetgebieden voor reststromen op twee levels: a. herbestemmen als voedsel voor mensen en b. herbewerken als voedsel voor landbouwhuisdieren.

Bepalende factoren voor de producten en diensten zijn duurzaamheid en de prijs waartegen de reststromen kunnen worden afgezet i.s.m. sociaal maatschappelijke bedrijven die graag willen werken met voedsel dat lokaal en verantwoord is ten opzichte van de mondiaal, vaak op import verkregen alternatieven. Daarnaast wordt met afnemers van het eindproduct nauw samengewerkt om de gewenste productkwaliteit te behalen. 

Als deze factoren gunstig uitvallen voor de gewonnen voedsel reststromen kunnen de producten van buiten worden vervangen. 

 

Second Love Food is verbonden aan:

samen tegen voedselverspilling - taskforce korte keten - bnr the green quest - voedsel-verbindt mra - caring farmers - jonge krachtenbundelaars - UN sdg12.3

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Google Places Icon

SECOND LOVE FOOD

Riouwstraat 8

1094 XP Amsterdam

+31 (0)6 -1732 8553

dirk@secondlovefood.nl